Студио „Румина” при Военен клуб - Велико Търново организира концерт „Обещай ми любов”, посветен на 14 февруари - Деня на влюбените

Studio-Rumina


Млади таланти на студио „Румина“ пеят за най-съкровеното – любовта

Младите таланти на студио „Румина“ при Военен клуб В. Търново, за пореден път в начерието на 14 февруари - Деня на влюбените, ще поднесат на своите съграждани един много емоционален и нетрадицинен подарък - концерта „Обещай ми любов“.

„Петък, 13-ти, е запомнящ се ден за събитие от такъв характер. Концертът ще започне в 17.30 ч. в централното фоайе на Народна библиотека „П. Р. Славейков“ в старата столица. Входът е свободен и всички са добре дошли, за да чуят нашите изпълнения. Мястото е малко необичайно, но защо, там където са събрани толкова книги за любов, да не звучат и любовни песни?! Постарахме се да подберем ритмични, познати и любими песни, възпяващи любовта. Някои от най-малките ни певци ще направят дебют на този концерт и много се вълнуват, но повечето от по-големите са лауреати на наши и международни конкурси, затова искам да пожелая на публиката – да изпита удоволствие и наслада от срещата си с нас!“ – сподели Румяна Начева, ръководител на студио „Румина“.

Певците на „Румина“ ще предложат на своите гости една вълнуваща музикална разходка по света с хитове на български, английски, италиански, руски, гръцки, немски език... В тяхно изпълнение ще прозвучат песни на Лили Иванова, Маргарита Хранова, Маги Джанаварова, Алла Пугачова, Ели Кокино, Иви Адаму, Alexander Rybak, Pussy Cat Dolls, Laura Pausini и мн. други.

Мотото на концерта - “Обещай ми любов“, всъщност е заглавието на финалната песен. Тя е от репертоара на голямата Силвия Кацарова – приятел на талантите от студио „Румина“ и дългогодишен председател на международното жури на конкурса „Сребърна Янтра“.

 

Сподели

Културен календар

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР НА

 РНБ „П. Р. СЛАВЕЙКОВ“ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО

2020 г.

www.libraryvt.com ;prs@libraryvt.com

  

Съгласно заповед № 18/09.03.2020 на директора на Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ и на основание Заповед на Министъра на здравеопазването № РД-01-117/08.03.2020 г., чл. 63 от Закона за здравето и регистрираните случаи на COVID-19 на територията на Република България и Заповед № РД-22-389/09.03.2020 г. на Кмета на Община Велико Търново, до второ нареждане се преустановяват всички планирани културни мероприятия с ученици и възрастни читатели на територията на Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“.

3 октомври /четвъртък/, 18:00 ч.

Откриване на изложба фотографии на В. Ставрев.

 

Място на провеждане:
 Фоайе на РБ „П. Р. Славейков“ , ул. „Иванка Ботева“ 2

 

4 октомври /петък/, 17:00 ч.

Историкът и политик проф. Веселин Методиев представи  последната си книга „Един много добър човек: Константин Стоилов и политическата добродетел”. Модератор на срещата е проф. М. Палангурски

Място на провеждане:
Читалня на РБ „П. Р. Славейков“ , ул. „Иванка Ботева“ 2

 

 

8 октомври /вторник/, 15:00 ч.

Връчване на наградите на най-четящите деца от лятната кампания за насърчаване на четеното „Ела в библиотеката“.

Място на провеждане:
Фоайе на РБ „П. Р. Славейков“ , ул. „Иванка Ботева“ 2

 

22 октомври /вторник/, 17:30 ч.

Представяне на „Чудовището“ - роман на Владимир Зарев и Издателска къща „Хермес“

Място на провеждане:
Читалня на РБ „П. Р. Славейков“ , ул. „Иванка Ботева“ 2

 

28 октомври /понеделник/, 11:00 ч.

Изложба на Регионален държавен архив – Велико Търново

Място на провеждане:
Фоайе на РБ „П. Р. Славейков“ , ул. „Иванка Ботева“ 2

 

31 октомври /четвъртък /, 11:00 ч.

Откриване на изложба на РБ „П. Р. Славейков“ - Велико Търново - по повод 130 годишнината от учредяването на първата обществена библиотека в град Велико Търново

Място на провеждане:
Изложбени пана пред ФИИ, Велико Търново

 


Партньори:

 

                  banner softlib   Logoslogan-BG   Investbank logo   logo-jooble